PDA

View Full Version : frame rate


rodspade
09-23-2009, 11:18 AM
Is there a setting that will display the frame rate in the game? It would be nice to see an objective measure of how changing graphics options affects performance.

Shadow
09-23-2009, 11:55 AM
There is not a setting, but you can turn it on in the console. Bring the console down by hitting the ~ key, type in fps 1 and hit enter, and then hit the ~ key again to get rid of the console. The frame rate should display in the top left corner.

If you want to turn it back off, do the same thing as above except the command is fps 0.

rodspade
09-24-2009, 09:39 PM
Thanks! Works like a charm. :-)