PDA

View Full Version : 1st Crash


stuartpierce
02-08-2010, 03:52 AM
I just had my first crash to the desktop. Patched to 901 earlier today. I was in the middle of a battle and boom. I don't see any .log or .dmp files, so I'm not sure how to get you anything useful. This is under Windows 7 64-bit.

I see an Event 1000 Application Error:
Faulting application name: DinsCurse.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4b6f3756
Faulting module name: DinsCurse.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x4b6f3756
Exception code: 0xc000000d
Fault offset: 0x00280f54
Faulting process id: 0x1174
Faulting application start time: 0x01caa885a2544f26
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Din's Curse\DinsCurse.exe
Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Din's Curse\DinsCurse.exe
Report Id: de625ce9-1484-11df-b400-001e8c0b08c6

followed by Event 4096 VsJITDebugger:
An unhandled win32 exception occurred in process #4468. Just-In-Time debugging this exception failed with the following error: The process ID is invalid.

Shadow
02-08-2010, 09:32 AM
Do you remember what monsters you were fighting?

stuartpierce
02-08-2010, 12:46 PM
Sorry, no. There were about 3 different kinds, and I had a summoned chaos lord helping me. Maybe amorphs and scavengers were there, but I'm not sure.

Stuart

derailed
02-08-2010, 03:15 PM
just had my first program crash aswell. on the new patch. same deal as stuartpierce, windows 7 64bit.

I didn't take note of the error though. dur. I was just fighting an imp or something, regular small enemy. nothing special going on at all

Cadfan
02-09-2010, 12:00 AM
I crashed the game. I was fighting sand amorphs, and I think there was an orc somewhere on screen. There were a LOT of amorphs, and I was casting Blight.

Lyranaar
02-09-2010, 05:57 AM
Another different crash situation here:

If a player always played Multiplayer Client so far and therefore never generated a world, the game crashes when clicking on Singleplayer and Load existing world. Disabling the option perhaps would solve this if world files are missing (for which reason whatsoever).

Aganazer
02-09-2010, 09:43 AM
I had my first crash last night. It froze up on my computer with no error message to report. We were fighting those little chubby guys that break up into babies when you kill them (forget the name). My wife was throwing fireballs at them. The server computer froze up and I couldn't even move the mouse pointer. I closed the application with the task manager. I was pleasantly surprised at how little progress was lost upon reentry. Good job on the regular saves!

This is my first crash in the 20+ hours I've played so I'm still impressed at the game's stability.

Iane
02-10-2010, 02:03 AM
I've had the game crash with no log file - game froze and dropped to desktop - I was fighting a Ragnar and sprite and cast Blight at the time

getter77
02-10-2010, 10:09 PM
Just had a really bad crash, relatively terrifying as it is a new'ish machine and one I've never encountered before:

-Hard crashin' BSOD "Clock interrupt" when killing a blade trap on d lvl 1 with a new character. It froze...then totally died along with my general doings...reboot went ok else I wouldn't be here now.

Win 7 64 4 GB RAM i7-860

So...is this the kinda thing that can just randomly happen, or are there steps I need to take in terms of checking stuff on my end/waiting for the next patch to be safe?

Shadow
02-11-2010, 09:30 AM
I believe I have tracked down this bug and fixed it for version 0.902.

As for the BSOD, in general it's really hard for an app to cause a BS. Usually ,but not always, it's driver related.

Neophyte Coprolite
02-12-2010, 04:25 PM
I've had two crashes today patch .902. Each time I was trading with the Vendor. Mac OS 10.4.11