PDA

View Full Version : Lockpicking bug


Tillek
02-19-2010, 05:57 PM
I have hit this bug a few times now. I am a thief, and have lockpicking. I come to a door and it says the lock is picked, but the door does not open and when I click it it says it is locked. I am running the latest update on a Mac.

FloodSpectre
02-19-2010, 06:54 PM
Yeah, I reported this one a few days ago I think. It's certainly an odd one, isn't it? I don't think I've ever noticed it occurring on chests though, only on doors now that I think about it.

Shadow
02-19-2010, 07:45 PM
This will be fixed in version 0.905.