PDA

View Full Version : Bug or feature change?


protius2214
11-30-2012, 10:31 PM
I've been playing the .930 version of Drox Operative, and recently updated to the latest official 1.000. When I create a new ship in the new version, the starting components and crew are put into the Heavy/Medium/Light component slots, and the racial slots are completely nonfunctional. I can't even equip components and crew to those slots manually. My friend experienced the same problem when we played multiplayer. Even a reinstall and save wipe didn't fix the problem. I'm not sure if this is intentional or not, as the patch notes don't seem to mention such a change.

Shadow
12-02-2012, 06:10 PM
No that wouldn't be intentional, but I'm not seeing that problem. Is it any specific race?

protius2214
12-02-2012, 08:50 PM
I've experienced it with Cortex and Humans, while my friend experienced it with Fringe. I've tried reinstalling completely anew, and the problem still persists.