PDA

View Full Version : Assigning mouse buttons to slots doesn't work?


Jorlen
04-22-2010, 09:35 PM
If you assign mouse buttons to skills, say 1 through 10 (for skills or items) hitting it doesn't seem to work.

For example I want mouse button 5 assigned to number 2 instead, and it doesn't trigger what's in number 2.

Any ideas?

Shadow
04-23-2010, 10:22 AM
Hmm, I'll look at it.

Jorlen
04-23-2010, 11:33 AM
Hmm, I'll look at it.

Thanks!

I don't have any fancy mouse drivers or anything running either. If I change the key binding to a mouse click I notice on the bottom skill / item bar instead of a number it says "Mouse key number 5". The problem is when you try to trigger it, it simply doesn't work. It only seems to like keyboard commands.

Let me know if you need anything and I'll be happy to help.