PDA

View Full Version : Totems


Roswitha
05-15-2010, 02:42 AM
I don't know if this is a bug or a feature.

I use Stealth a lot. For some reason, I need to make sure that all Totems in the area are destroyed before I can Stealth. They're fairly good at spotting me, too. This seems kind of odd, to me. Aren't Totems inanimate objects?

Kruztee
05-15-2010, 10:14 PM
I've always thought that this felt like a bug.

Shadow
05-16-2010, 11:07 AM
I'm not sure I would call it a bug :), but it is on my list of things to figure out how to change.