PDA

View Full Version : sort of a bug wormhole/starlane


Yindo
05-15-2013, 09:50 AM
In the last sector I played, there was a starlane on the exact same spot as a wormhole, each went to a different sector. Maybe a check could be put in so they don't overlap.

Tyrax Lightning
05-15-2013, 02:38 PM
In the last sector I played, there was a starlane on the exact same spot as a wormhole, each went to a different sector. Maybe a check could be put in so they don't overlap.
I've had this happen too with 2 Starlanes pre-1.010. I have yet to see if it's happened on any Sector Map post 1.010 yet.

Yindo
05-15-2013, 05:17 PM
Using the latest patch 1.010.

Yindo
10-23-2013, 09:56 PM
Well had it happen, remembered to get a screen shot this time.

http://i.imgur.com/VK9ALTP.png

DarthNihilus
10-24-2013, 03:03 AM
I haven't had such thing, but my system gates are sometimes over a planet LOL