PDA

View Full Version : Evolve Incompatibility


Tyrax Lightning
05-28-2013, 12:58 PM
Drox Operative's Graphics screw up like hell if I run it (Most commonly through Steam) while my Evolve Client is running. I understand Drox likely wasn't designed with Evolve or similar kinds of things in mind, so I figured this would be a good reason to bring this to light. Might also be an interesting idea as to whether or not to consider Evolve Support for Soldak Games.

Evolve Home Site (https://www.evolvehq.com/)

Drox runs just fine if the Evolve Client is off.

Many thanks for your time. :)

Desticato
05-28-2013, 06:23 PM
I can confirm that this happens on my machine as well. Exiting Evolve and relaunching the game works, but there was a time when both played well together. I don't know if updates to Drox, Evolve or my ATi drivers are contributing to this issue, but I can pass along logs or specs that might help.

I've attached a screenshot so that you can see the effect Evolve's overlay is having.

Knowing whether or not those with nVidia cards are having problems would be a good place to start, I suspect.

What're you running, Tyrax?

Tyrax Lightning
05-29-2013, 02:26 PM
Yup, that Screenie looks like what mine does too.

Derp, yeah, I shoulda listed my Specs... *Facepalm*

OS: Windows 7 Home Premium 64-bit
CPU: AMD Phenom x925 2.8Ghz
Graphics Card: Sapphire ATI Radeon HD 4850
RAM: 4GB