PDA

View Full Version : Where to Put Expansion Mods?


Dickerson
01-03-2011, 07:25 AM
Where to Put Expansion Mods? Din's Curse modding ... I notice that after installing the Expansion, I now have two Assets Directories

Caal
01-03-2011, 08:03 AM
My understanding is that the game will load DC assets first, then DW assets, so if you put the mod in the expansion assets folder, it should load last, which is probably what you want.

Shadow
01-03-2011, 12:46 PM
It mostly depends on what you are changing. If it overrides something in the expansion, your mod zip will probably have to be in the expansion assets directory.

The expansion directories do/can override the main game.