PDA

View Full Version : Unable to equip.


Xarastier
09-23-2018, 02:33 PM
I just bought the game and wonder why my weapon slots 1&2 are redded out!
I updated my flimsy hatchet to lvl 2, and when I attempt to equip it by left-clicking and placing it in my 1 slot, no can do! I checked the Skills page and found no mention of the inability. What am I missing?

Shadow
09-24-2018, 02:38 PM
That's strange, can you email me that character?

Xarastier
09-25-2018, 03:24 AM
False alarm! I discovered that the redded out 1&2 slots are the default for having no targets. Silly me. I'm having a lot a fun learning this game. :o