PDA

View Full Version : How to mod in custom monsters?


chesse20
10-21-2019, 02:59 AM
I've made a custom archetype, custom faction, and added the MonsterSpawn to BaseArea and im getting no errors in console but i can't find the monster ingame even with InitChance at 5.0 and SpawnChance at 5.0

Shadow
10-21-2019, 05:51 PM
There needs to be a monster type in there also.

chesse20
10-22-2019, 04:20 AM
i forgot to say that i did have the monster type in the list, it does not work for me though :( i will attach what i have so far as a zip to this post

Shadow
10-22-2019, 02:30 PM
After a quick look, your problem is probably the Funny Mod directory inside the zip. Get rid of that and then see if it works.