PDA

View Full Version : Invalid UICondition


desophos
02-07-2012, 06:01 PM
I'm trying to mod the quest menu to allow me to have more than 6 quests at a time. I added a sixth quest to UI/quests.mnu as a test, and I'm getting an "Unknown UICondition name ValidQuest6" when I try to load the menu in-game. I realize that this is the problem:
Text
{
showCondition ValidQuest6
}
But I can't find UICondition anywhere. I ran a search for it and nothing came up. And the only place where "ValidQuest" appears is in quests.mnu. The UI documentation in the SDK wasn't much help. Where are these UIConditions defined?

Shadow
02-07-2012, 06:22 PM
They are defined in the code base and unfortunately there isn't a ValidQuest6.

desophos
02-07-2012, 07:56 PM
Boo, hardcoding. :p Thanks for letting me know!