PDA

View Full Version : Bug - Delivery to planet that already has the goods


longshot
06-21-2012, 08:15 AM
Ran into this twice today, on the same planet. I was on a planet that generated a quest to pickup minor non-lethal weapons to quell unrest. However, the planet already had two of those in stock, so completing the quest only required opening the trade screen, buying the minor non-lethal weapons, then transferring them back to the planet.

This happened twice on the exact same planet.

( Tchey )
06-21-2012, 09:21 AM
Yep. It happens quite often. Needs a fix.

Zengrath
06-21-2012, 11:42 PM
Agreed. I actually got very confused when i first seen this. i was like.. wait... this planet wants an item it already has? then i was thinking that maybe i'm reading the item description wrong or i have to find same item on a different planet. then i was like.. nope they actually want me to buy and sell back the item they already have :)

orb
06-22-2012, 11:26 AM
It's obviously a money laundering scheme.