PDA

View Full Version : Can you add another hotbar to the ui?


muzzy
01-29-2008, 02:16 PM
Just curious if I missed it in the tutorial or something, because my rogues has way too many skills and I would like to be able to have another hotbar for the other skills.:confused:

Shadow
01-30-2008, 09:40 AM
You might have already done this, but you can turn on a 2nd row of slots. There should be a little up arrow button on the left side of the normal row of slots. Hit that and the 2nd row will appear.

StealthBunny
01-30-2008, 10:12 AM
You might have already done this, but you can turn on a 2nd row of slots. There should be a little up arrow button on the left side of the normal row of slots. Hit that and the 2nd row will appear.

Ooooo.... I didn't know this one! I've been brutal in keeping down my skills so they'll fit on the one bar, along with my teleport stone, and keeping two slots free for food and healing potions.

Whee!

Delve
01-30-2008, 10:26 AM
Are there hotkeys for that second row, or are they click-only?

muzzy
01-30-2008, 12:46 PM
You might have already done this, but you can turn on a 2nd row of slots. There should be a little up arrow button on the left side of the normal row of slots. Hit that and the 2nd row will appear.

Never even noticed that, thank you so much!

Shadow
01-30-2008, 02:28 PM
I believe the 2nd row is mouse click only.

Kruztee
01-30-2008, 05:40 PM
Wow! Never saw that before!

This game just keeps on giving!:)

Gir
01-31-2008, 10:48 AM
Wow! News to me, too! (But awesome news at that!)