PDA

View Full Version : Can i retroactively apply my sig?


(name here)
08-06-2008, 11:31 PM
It's jarring to me that some of my posts have the sig and others don't, especially when they're in the same thread, so i'm wondering if i could somehow attach my sig to old posts.

Silent_Tales
08-06-2008, 11:59 PM
I encounter stuff like that sometimes.. Maybe it's because we have a sig tha'ts too long? :confused:

Shadow
08-07-2008, 11:17 AM
In general, it is supposed to automatically be retroactive. Which posts aren't picking up your signature?

(name here)
08-07-2008, 11:34 AM
well, this might be the resualt of some display option, but i don't see my signature on any post older than when i added it

http://www.soldak.com/forums/showthread.php?t=59&page=5

i don't see it on my post at the top of that page, for instance.

Silent_Tales
08-08-2008, 12:29 AM
Oh, but I can see your sig fine and dandy.. Maybe it's a browser problem :confused:

(name here)
08-08-2008, 11:37 AM
i suppose it could be, since i'm using opera. though i meant at the top of the linked page, can you see it there?

Shadow
08-08-2008, 03:53 PM
I actually don't see it in that post either. I looked through the vBulletin options, but couldn't find anything that changes it either way. Does anyone know if there is a way to change this in vBulletin?

Silent_Tales
08-09-2008, 06:29 AM
In my browser right now.. I can properly see your Signatures.. Maybe your bandwidth can't sustain anymore displays?